skip to Main Content
www.wittedesign.nl 06 53 74 37 92 | 06 37 44 66 43 info@witteconstructie.nl

Industrie

Industriële bedrijven kunnen bij ons onder meer terecht voor bordessen, vorkenbords, geluiddempende kasten voor waterpomp-sets / aggregaten / compressors, trechter bakken, dak-doorvoeren, constructies op het dak, hekwerken, trappen en stalen kolommen.

Landbouw

Voor de landbouw maken wij voorladers, aanhangers, karren en bunkerdaken. Ook passen wij bestaande machines aan.

Bouw

Voor de bouw leveren wij diverse stalen constructies. Aannemers zijn bij ons aan het goede adres. Wij denken mee als het erom gaat om een goede oplossing voor een constructie te vinden.

foto industrie
foto landbouw
foto bouw

Horeca/
Zorginstellingen

Voor de horeca maken wij producten een wijn-koelbak, een kaasplateau-wagen, drank plateau’s, keukenbladen en plantenbakken. Ook voeren wij reparatiewerkzaamheden uit voor reparatie werk voor bakkers, slagers en restaurants.

Reparatie

Klanten uit verschillende bedrijfssectoren weten ons te vinden als het gaat om reparaties. Denk daarbij aan het vervangen van slijtdelen van een kraan, shovelbakken of bouwcontainers en het richten van krom geraakte delen of laswerk aan gescheurde verbindingen.

Particulieren

Voor consumenten maken wij o.a. sierhekwerk, kachels, tafels, schoorsteenkappen, trapleuningen, fietsen, planten bakken, pergola’s, bankjes, wanddecoratie en kapstokken. Ook voeren wij reparaties uit aan uiteenlopende zaken, denk bijvoorbeeld een gescheurd fietsframe. Voor meer voorbeelden: Neem eens een kijkje op www.wittedesign.nl

woman-flowers-holidays-girl-6270
foto reparatie
foto particulier
Back To Top
X